Kaasplanken

Wij verzorgen uw kaasschotels: voor 1 of 2 tot ... personen.
We rekenen daarbij voor maaltijd 250gr/persoon. Wilt u eerder een kaasschotel voor dessert dan wordt er een gewicht van 150gr/persoon voorzien.  Wij luisteren naar uw wensen en proberen die zo goed mogelijk te vervullen!

Onze kaasschotels worden afgewerkt met noten, vijgen, dadels, gedroogde abrikozen en verse druiven. Ook wat rode bessengelei, vijgenpasta of kweeperenpasta wordt voorzien. Alle kazen worden aangeduid met hun namen met een vlaggetje van het land van herkomst zodat je weet wat je proeft.  Ook handig natuurlijk om jouw favoriete kaas te onthouden voor een volgende keer. 

Zwanger en toch zin in kaas ? 
Advies en een aangepast assortiment: ook dat kan bij ons.

 

Geschenkmanden

Verschillende delicatessen zijn te verkrijgen in 't Kaashoeveke.
In de winkel verkopen wij tevens andere confituren die goed passen bij de kaasjes en ook Brugse Beschuiten. Verse broodjes van de warme bakker zijn te verkrijgen, vooral op bestelling!

Wij stellen geschenkmanden samen naar de wens van de klant met dit ruime assortiment delicatessen.

Kadobonnen zijn verkrijgbaar !  Ook Roeselare Kadobonnen worden aanvaard (meer info op de  website van Shopping & Centrum Roeselare).

 

Meer info?

Wenst u extra informatie over onze kaasplanken en/of geschenkmanden?  Zwanger en toch zin in kaas ?  Aarzel niet en contacteer ons via onderstaand formulier.

 
Type aanvraag