Kaasplanken

Wij verzorgen uw kaasschotels, vanaf 1, 2, 3,... personen tot...
We rekenen daarbij voor maaltijd 250gr/persoon. Wilt u eerder een kaasschotel voor dessert dan wordt er een gewicht van 150gr/persoon voorzien.  Alles is bespreekbaar!  Wij luisteren naar uw wensen en proberen die zo goed mogelijk te vervullen!

Onze kaasschotels worden afgewerkt met noten, vijgen, dadels, gedroogde abrikozen en verse druiven. Ook wat rode bessengelei, vijgenpasta of kweeperenpasta wordt voorzien. Alle kazen worden benoemd met de namen met een vlaggetje van het land van herkomst zodat je weet wat je proeft.  Ook handig natuurlijk om jouw favoriete kaasje te onthouden voor een volgende keer.  Zwanger en toch zin in kaas ?  Advies en een aangepast assortiment: ook dat kan bij ons.

 

Geschenkmanden

Verschillende delicatessen zijn te verkrijgen in 't Kaashoeveke.
In de winkel verkopen wij tevens andere confituren die goed passen bij de kaasjes en ook Brugse Beschuiten. Verse broodjes van de warme bakker zijn te verkrijgen, vooral op bestelling!

Wij stellen geschenkmanden samen naar de wens van de klant met dit ruime assortiment delicatessen.

Kadobons zijn verkrijgbaar !  Ook Roeselare kadobonnen worden aanvaard (meer info op de  website van Shopping & Centrum Roeselare).

 

Meer info?

Wenst u extra informatie over onze kaasplanken en/of geschenkmanden?  Zwanger en toch zin in kaas ?  Aarzel niet en contacteer ons via onderstaand formulier.

 
Type aanvraag
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

www.tkaashoeveke.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!